Verzenden + Levering

We hebben goede kennis van de scheepvaartroutes en kiezen voor het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de grote verzending, bieden we 6 verzendkosten: DHL,FedEx,UPS,TNT,EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten wij uw bestelling verwerken en al uw artikelen door middel van strikte kwaliteitscontroles testen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen.

 

Totale levertijd = Levertijd + Tijd verwerken

 

Het duurt ongeveer een paar werkdagen voor de reis van onze faciliteiten naar uw bestemming. De vetste levertijd is 7 dagen. De exacte levertijd is gebaseerd op de verzendmaatschappij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) en de verzendmethode die u heeft gekozen.

Wij bieden gratis verzending. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met bevestiging dat uw goederen onderweg zijn, die ook een trackinglink bevat. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer! Elk verlies dat wordt veroorzaakt door het onjuiste ontvangeradres of contactnummer is op de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van voorraad beschikbaarheid. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals onbeschikbaarheid van een item, dan bellen wij u. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail om te vertellen welke maatregelen we nemen. Sommige van onze leveringsmethoden laten het volledige spoor van uw zending van verzending tot en met afleveren en ondertekend door u. Wij gebruiken een aantal vervoerders om de bezorging aan u te waarborgen. Onze kosten aan u omvatten alle verzendkosten, verpakkingen en verzekeringen tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Verzendmethode Methode:

Standaard verzending: Regio inclusief United States, Canada, United Kingdom met 7-10 werkdagen.

France, Spain, Germany, Netherlands, Ukraine, Japan, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Norway, Portugal, Sweden, Switzerland met 7-15 werkdagen.

Brazil, Russia, Italy, Argentina, Chile, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Tijd verwerken

1-3 werkdagen (sommige producten duurt 5 werkdagen).


Wat als je uit bent als je bestelling aankomt?

Als u uit bent wanneer het pakket aankomt, zal uw postbode of koerier een kaart verlaten waarin u wordt verteld waar u uw discreet verpakt bestelling wilt ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgbureau wordt gebracht, moet u uw pakket ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koerierdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of regelen om het te herlevert.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt wanneer u verwacht?

Als uw bezorging meer dan 4 werkdagen achterstallig is, neem dan contact met ons op.

 

Waar nlsportshoe.com levert aan?

nlsportshoe.com levert aan veel landen, zoals 

Australia, Belgium, Brazil, Bulgaria, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Japan, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom, United States een hoop anderen!